Източник: Lamqta.comОвен  Нека днешният ден стане изключителен повод за това,

...
Източник: Lamqta.comОвен  Нека днешният ден стане изключителен повод за това,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Отличен ден за две от зодиите днес, проблеми в личния живот за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Нека днешният ден стане извънреден мотив за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в учебно заведение, запознайте се с учителите и се разходете по шумните учебни коридори. Ще Ви залее вълна от мемоари, а след нея и вълна от деликатност.  

 
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Днес ще Ви се стори, че всичко, което вършиме, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият обичан човек ще е на друго мнение и ще счита, че всичко, направено от Вас е по рекомендация на звездите и че персоналният Ви живот е насочен извънредно в негова изгода.

Лъв
Днес ще се почувствате като квачка, която се суети и се пробва да събере всички пиленца към себе си. Вие, несъмнено, не сте кокошка, а и потомството Ви не са пилета, само че носите огромна отговорност пред другите хора. Грижата за това, всичко да е наред, е уморителна, само че доста скоро всичко това ще свърши. А до момента в който се убедите, че заобикалящите знаят, какво се изисква от тях, би трябвало да се справите и с крайния период за осъществяване на дилемите....

Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.

Везни
Стремежът към новости и ярки и остри чувства, може да Ви преследват през цялата заран, само че денем е евентуално да се сменят от по-прагматично въодушевление. Ако желаете да продължите стартирания през вчерашния ден вечерта прием, ставайте по-рано и положете всички старания, с цел да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактичност. Ако се опитат да Ви въвлекат в конспирация, ще можете бързо и ловко да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, само че в това време авантюристи и ненадеждни сътрудници. Пазете се от сведения от непроверени източници.

Скорпион
През днешния ден ще се ускори привързаността Ви към родните места, домът и фамилията Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки на първо място за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е неприятно, с цел да поканите посетители вкъщи си, да се отдадете на автентичен отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на занимателни взаимни мемоари. Подобно другарство може да укрепи Вашия сватбен съюз, без значение дали е публично завършен или не. 

Стрелец
С всички мероприятия, свързани с образование, пътешестване, другарство и пропагандиране на някакви хрумвания, социална работа, както и с подсилване на персоналния престиж, би трябвало да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате елементарно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите начинания да получите дори повече, в сравнение с в началото сте считали. В края на деня може повече да се ускори Вашата неустановеност, като не са изключени измами на съперниците, също и комплициране и машинация в бизнес - съюза или брака.

Козирог
Позволете на любознанието да управлява Вашите решения. Възможно е в последна сметка да се окажете на доста забавно място. Сега нямате ясно определен път, по който би трябвало да вървите и по тази причина се отърсете от своята привична рутина и тръгнете против приключенията. Дори и да имате единствено един свободен час, посветете го на проучване на нови територии. Това може да бъде дори нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови хрумвания, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътешестване.

Водолей
Прекрасен ден, великодушен на ярки усещания, даващ куп благоприятни условия за прелестно превозване на времето. Ще съумеете да привлечете вниманието на хора, чиито благосклонности от дълго време сте си мечтали да завоювате, а е допустимо и начало на сантиментални връзки, които напълно да трансформират живота Ви. Лесно и с въодушевление харчите пари и рискувате да останете без пукнат грош, в случай че не се спрете в точния момент. Ако през днешния ден планирате да се занимавате с някаква сериозна задача, от рано се поримирете, че няма да може да доведете нещата до край. 

Риби
Престанете да държите в неведние обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР